Huisartsenpraktijk
Puntenburg

Afspraak

Het maken van een afspraak kan via de Webagenda, zie hieronder, of door telefonisch contact op te nemen met de assistente, telefoon 030-6771500. Daarbij kan zij u vragen stellen over uw klachten. Het is haar taak om uw klacht of probleem goed in te schatten. De spreekuurtijden zijn elke dag tussen 08u00 en 10u00, 11u00 en 12u30 en tussen 14u00 en 16u00. Op donderdagen is er, zowel 's ochtends als 's avonds, een spreekuur buiten de gangbare openingstijden. 

Voor medische ingrepen (bijv. plaatsen van spiraal) dient u telefonisch een afspraak te maken.

Informatie over reizigersvaccinaties kunt u via de GGD verkrijgen.

De consulttijd is maximaal 10 minuten, heeft u meerdere klachten, maakt u dan telefonisch of via de webagenda een dubbele afspraak.

Praktijkondersteuners en assistentes hebben eigen spreekuren. Voor het maken van een afspraak op hun spreekuur dient u contact op te nemen met de assistente.

 

Webagenda

U kunt ook gebruik maken van de webagenda. Deze is bedoeld om een afspraak te maken voor het spreekuur van de huisartsVoor medische ingrepen dient u telefonisch een afspraak te maken. Het is helaas niet mogelijk om een afspraak voor dezelfde dag in te plannen. Een afspraak via de webagenda duurt 10 minuten.

Nadat u zich aangemeld heeft (Stap 1), kunt u in het volgende scherm (Tijdstip kiezen) het spreekuur van uw huisarts selecteren. Vervolgens kiest u het gewenste tijdstip. In de laatste stap ontvangt u uw bevestiging. Controleer of deze juist is. Uw afspraak staat direct in onze agenda.

Indien de gegeven opties niet aansluiten bij uw wensen, kunt u voor het maken een afspraak ook telefonisch contact opnemen met de assistente.
Voor afspraken met de doktersassistente of het inplannen van medische ingrepen dient u telefonisch contact op te nemen met de assistente.

Klik hier om de webagenda te openen (pagina opent in een nieuw venster)

 

Site Map