Huisartsenpraktijk
Puntenburg

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan een medicijnpaspoort?
Dit kan u bij uw Apotheek aanvragen, zij hebben al uw medicatiegegevens.

Waar kan ik een reizigersadvies ivm de nodige vaccinaties krijgen?
U kunt bij ons helaas niet terecht voor reizigersadvies en bijbehorende vaccinaties. Voor reizigersadvies kunt u terecht bij een (huis)arts, die hiervoor een speciale cursus heeft gevolgd. In de omgeving zijn er verschillende huisartsen die dit advies aanbieden. U hoeft daarvoor geen patiënt bij hen te zijn. Overigens kunt u zich ook wenden tot de GGD voor reizigersadvies.

Kan ik ivm ziekte een doktersverklaring krijgen van mijn huisarts?
Op advies van het KNMG geven wij geen medische verklaring van deze strekking af. Dit negatief advies van de KNMG kunt u zonodig op de praktijk afhalen.

Hoe lang wordt mijn kind?
Eindlengte berekenen

Is mijn gewicht goed?
BMI (Body Mass Index) berekenen

Kan ik zelf bepalen door welke arts ik word geholpen?
Er zijn 2 artsen werkzaam in onze praktijk. Mevrouw D.M. Gründlehner is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en de heer R.G.H. Wolswijk, aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Indien u een voorkeur heeft voor één van de artsen, moet u dit melden bij het maken van een afspraak met de assistente. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u in dat geval soms wat langer moet wachten op een afspraak.

Kan ik voor een rijbewijskeuring bij mijn eigen huisarts terecht?
Wettelijk is het toegestaan dat een keuring door de eigen huisarts wordt gedaan. Toch doen wij geen rijbewijskeuringen voor eigen patienten. Wij huldigen het standpunt dat uw geschiktheid om aan het snelverkeer deel te nemen het beste bepaald kan worden door een onafhankelijk huisarts.

Site Map