Huisartsenpraktijk
Puntenburg

Veel gestelde vragen

Hoe kom ik aan een medicijnpaspoort?
Dit kan u bij uw Apotheek aanvragen, zij hebben al uw medicatiegegevens.

Waar kan ik een reizigersadvies ivm de nodige vaccinaties krijgen?
U kunt bij uw huisarts een formulier afhalen, aan de hand waarvan u bij de Apotheek een advies krijgt over de gewenste vaccinaties. U kunt zich vervolgens door uw huisarts laten vaccineren.

Kan ik ivm ziekte een doktersverklaring krijgen van mijn huisarts?
Op advies van het KNMG geven wij geen medische verklaring van deze strekking af. Dit negatief advies van de KNMG kunt u zonodig op de praktijk afhalen.

Hoe lang wordt mijn kind?
Eindlengte berekenen

Is mijn gewicht goed?
BMI (Body Mass Index) berekenen

Kan ik zelf bepalen door welke arts ik wordt geholpen?
Er zijn 2 artsen werkzaam in onze praktijk. Mevrouw D.M. Gründlehner, zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en Meneer R. Wolswijk, waarnemer voor Mevrouw T.S. van Suchtelen. R. Wolswijk is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.Indien u een voorkeur heeft voor één van de artsen, moet u dit melden bij het maken van een afspraak met de assistente. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u in dat geval soms wat langer moet wachten op een afspraak.

Kan ik voor een rijbewijskeuring bij mijn eigen huisarts terecht?
Wettelijk is het toegestaan dat een keuring door de eigen huisarts wordt gedaan. Toch doen wij geen rijbewijskeuringen voor eigen patienten. Wij huldigen het standpunt dat uw geschiktheid om aan het snelverkeer deel te nemen het beste bepaald kan worden door een onafhankelijk huisarts.

Site Map