« terug naar vorige pagina

Medicatie aanvragen

Herhaalservice via de apotheek
Apotheek Vleuten werkt tegenwoordig met een herhaalservice. De herhaalservice is bedoeld voor geneesmiddelen die u doorlopend gebruikt. Wanneer uw geneesmiddelen bijna op zijn, bestelt de apotheek alvast de recepten voor u. Ongeveer een week voordat uw medicatie op is, krijgt u automatisch bericht via de e-mail dat de medicatie weer voor u klaarstaat. Dat is wel zo gemakkelijk, zowel voor u als voor ons.
 
Wilt u gebruik maken van de herhaalservice, dan kunt u dat bij de apotheek aangeven. Dit kan in de apotheek aan de balie of een mail te sturen naar assistenten@apotheek-vleuten.nl onder vermelding van “aanmelding herhaalservice”.  
 
Online bestellen medicatie 
Voor het herhalen van niet-chronische medicatie dient u zich te wenden tot de huisarts. Hiervoor zijn verschillende methoden:
    1. ‘Mijn medisch dossier’. Uw (online) medisch dossier is bereikbaar via de website van huisartsenpraktijk Puntenburg.
    2. Via de app “Uw Zorg online” van Pharmeon. Deze is te installeren op uw smartphone of tablet.
  • Het ‘receptenbandje’. U belt met de praktijk op 030-6771500 en kiest optie 2 voor het inspreken van uw aan te vragen recepten. 
  • Via ‘Mijn medisch dossier’ is het ook mogelijk een vraag te stellen aan uw huisarts. Het doel is deze vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.